Dvorana marof

Dvorana Marof je sodoben objekt, ki je najmlajši v Mladinskem centru Šmartno ob Paki. Marof je rekonstruirano staro kmečko, gospodarsko poslopje. V njem se nahajajo velika ter sodobno opremljena dvorana, prostorna kuhinja, sejna soba ter dvorana podstrešje. Po celotnem objektu je zagotovljen dostop do interneta, pokrit pa je tudi z wifi signalom. V Marofu so prostori v katerih so svoj drugi dom našli že mnogi mladi, ki se udejstvujejo v glasbi, plesu, kreativnem ustvarjanju, nastopanju…

 

Cenik uporabe prostorov

 

 

GLAVNA DVORANA

Glavna dvorana Marofa je velika in prostorna. Opremljena je s sodobnim ozvočenjem in razvejanim reflektorskim sistemom. Pod stropom dvorane, je sodoben in zmogljiv projektor, na steni pa veliko platno. Vse te tehnične pridobitve so enostavne za uporabo in se je na njih potrebno samo priključiti ter koncert, zabava, predvajanje filma, seminar, predavanje… se lahko začne.

 

1 3

 

SEJNA SOBA

Sejna soba v Marofu je velika, svetla opremljena z veliko mizo in udobnimi stoli. Pri roki je platno za projektor in velika tabla. Prostor je opremljen tudi s priključki za internetno povezavo in wifi signalom.

 

 IMG 3572

IMG 3574

 

DVORANA PODSTREŠJE

Dvorana je velika, svetla in opremljena z zvočnim sistemom. Primerna je za športno udejstvovanje (plesne vaje, joga, pilates, zumba…) kot tudi za sestanke, predavanja, seminarje… saj se lahko v njej na hitro postavi več miz in stolov.

 

IMG 3601

 

Koledar dogodkov