Hiša mladih

Hiša mladih je srce Mladinskega centra Šmartno ob Paki okrog katerega so s časom zrasli še ostali objekti brez katerih si mladinskega centra danes ne znamo predstavljati. V Hiši mladih se nahaja hostel, prostori različnih društev iz občine, družabni prostor v pritličju pripravljen za različne dogodke in zabave, »zeleni kotiček« s simpatičnimi mizami in klopmi kjer lahko gostje posedijo in spijejo kavo, sejna soba in čisto na vrhu galerija Dile. 

 

Cenik uporabe prostorov

 

IMG 3817

 

DRUŽABNI PROSTOR V PRITLIČJU


Družabni prostor je opremljen z ozvočenjem in večbarvno reflektorsko razsvetljavo ter tako pripravljen za najrazličnejše zabave. Poleg družabnega prostora je tudi kuhinja in »zeleni kotiček« z mizami in klopmi. V prostoru je tudi platno za projektor, katerega vam po želji lahko tudi pripravimo. Tako, da se lahko tukaj odvijajo tudi različna predavanja.

 

 IMG 3616

IMG 3625

 

SEJNA SOBA

V 1. nadstropju Hiše mladih se nahaja sejna soba, opremljena z veliko mizo in 16 stoli, katerim se lahko doda še več stolov po potrebi. Prostor je velik in zračen in kot nalašč za sestanke, srečanja, okrogle mize…

 

IMG 1677b

 

GALERIJA DILE

Na podstrešju je galerija Dile. To je simpatičen podstrešni prostor, kjer se lahko odvijajo razstave, seminarji, predavanja, sestanki, predvajanja filmov, plesne vaje… Dile so opremljene z ozvočenjem in platnom za projektor ter vsemi priključki za projektor.

IMG 3265

Koledar dogodkov