Hostel

Hostel Šmartno ob Paki stoji v zavetju Gore Oljke (733m) in je zlahka dostopen z vseh urbanih središč. Gostje lahko izbirajo med skupinsko spalnico z 22 ležišči, apartmajem za 8 oseb ter dvema sobama s 5 in 4 ležišči.

 

 Cenik

 

 

 

 

 

APARTMA

V apartmaju je na voljo 8 ležišč. Od tega 2 na zakonski postelji, ostalih 4 na simpatičnih pogradih in 2 na posameznih posteljah. Ležišča so razporejena v dveh sobah.

Apartma ima prostorno kopalnico s straniščem in tušem. V kuhinji si lahko pripravite okusne jedi na štedilniku ali pogrejete kaj za pod zob v mikrovalovni pečici. Kuhinja ima tudi hladilnik z zamrzovalnikom.

NOVO: Za vas smo prenovili apartma in sicer v pristnem, podeželjskem stilu.

 


SKUPNA LEŽIŠČA

Na podstrešju Hostla v Hiši mladih ponujamo 22 ležišč. Od tega jih je 18 na pogradih, 4 pa so posamična. Kljub velikemu številu ležišč v enem prostoru pa zaradi velikosti le tega , ni gneče tudi, ko so zasedena vsa ležišča. Poleg skupnih ležišč obiskovalcem ponujamo tudi omarice na ključ, kamor si lahko shranijo osebne stvari.

V primeru potrebe postavimo tudi 10 dodatnih, mobilnih ležišč. V velik prostor galerije »Dile«

 


KOZOLEC

Najbolj edinstveno doživetje od vseh pri nas, vam ponujamo z nočitvijo na kozolcu. Na kozolcu smo uredili 10 ležišč, kjer boste spali na ležiščih in vzglavnikih polnjenih s piro. Luščine te prastare žitarice od nekdaj veljajo za zdravilne. Tako spanje na pirinem vzglavniku lajša bolečine v vratu in križu, pomaga pri glavobolu in na splošno deluje poživljajoče na telo in duha.

Kozolec smo uredili preprosto, domače tako da se boste ob spanju na njem počutili sproščeno in boste pristno začutili okolje v katerega ste prišli. 

Zaradi tega, ker v kozolcu ni ogrevanja nudimo prenočitve na kozolcu samo pomladi in poleti, oz. v toplejšem vremenu.