🚲 NOVO V MC-JU! Izposoja e-koles

Novost v ponudbi Mladinskega centra Šmartno ob Paki sta novi električni kolesi, ki bosta popestrili izlete po priljubljenih poteh in obiske turističnih ponudnikov v občini. Gre za treking kolesi, namenjeni izposoji tako domačinom kot turistom.

 

 

Z možnostjo izposoje bomo pričeli 3. maja 2021, in sicer med delovnim časom mladinskega centra. Vsi zainteresirani si lahko termin izposoje rezervirate prek e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefonske številke 064 167 940. V kolikor bosta kolesi v želenem terminu že zasedeni, vas prosimo za razumevanje.

 

▶️ Akcija ob začetku izposoje – brezplačen najem za občanke in občane

Ob pričetku izposoje nudimo občankam in občanom Šmartnega ob Paki možnost brezplačnega najema e-koles. Akcija bo trajala od 3. do 12. maja 2021. Brezplačna izposoja bo omejena na 3 ure in na en najem v času trajanja akcije. Termin si rezervirate preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefonske številke 064 167 940. Akcija bo potekala do zapolnitve razpoložljivih terminov.

 

Povezava do podrobnejših informacij v zvezi z izposojo e-koles.

 

Ugodne cene najema e-koles

Naš cilj je približati zanimive, morda skrite kotičke občine našim občanom in obiskovalcem, zato bo znesek izposoje vključeval le strošek vzdrževanja koles. Za dnevni najem e-kolesa bo treba odšteti zgolj 20 €. Možna bo tudi vikend izposoja, ki bo uporabnika stala 40 € na kolo. Ob izposoji bo treba plačati kavcijo v višini 30 €, ki jo bomo uporabniku ob vrnitvi nepoškodovanega kolesa vrnili. Poleg e-kolesa boste dobili v uporabo tudi kolesarsko čelado in varnostno ključavnico. Uporabnik bo dolžan paziti na kolo ter z njim odgovorno ravnati.

 

S pomočjo električnega kolesa lažje do najzanimivejših točk in ponudnikov

Prednost e-koles je, da si bodo zanimive in slikovite točke naše občine lahko ogledali vsi, ne glede na fizično pripravljenost. Z e-kolesom, pri katerem vam pri vzpenjanju pomaga zmogljiv elektromotor, bodo izlet na Goro Oljko, obisk ponudnikov na Vinski turistični poti, vzpon do cerkve Sv. Antona v Skornem ali pa vožnja po slikovitih gričih Malega in Velikega Vrha, Slatin, Skorna ter ostalih krajev znotraj občine, enostavni kot še nikdar prej.

 

 

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Martinov svet logoti brez