KOLESARJENJE

Narava in razgiban teren dajeta v tem okolju številne možnosti za kolesarjenje. Zapeljete se lahko po enostavnem, ravnem terenu ali pa se povzpnete na številne razgledne točke med griči in pri tem obiščete katero od lepo ohranjenih zidanic ter kulinaričnih ponudnikov. Najbolj strastni kolesarji se lahko povzpnete na Goro Oljko po cesti iz smeri Hudi potok ali Podvin.

 

 

 NOVO!   >>>   Izposoja e-koles

 

Z možnostjo izposoje bomo pričeli 3. maja 2021, in sicer med delovnim časom mladinskega centra. Vsi zainteresirani si lahko termin izposoje rezervirate prek e-pošte ali telefona. V kolikor bosta kolesi v želenem terminu že zasedeni, vas prosimo za razumevanje.

 

CENIK UPORABE

Cena vključuje uporabo e-kolesa in pripadajoče kolesarske opreme: čelada, ključavnica (+ ključ) in baterija za e-kolo. Znesek je namenjen vzdrževanju koles in kolesarske opreme in ni namenjen ustvarjanju dobička najemodajalca. Cenik velja za leto 2021.

 

Splošni pogoji najema e-koles in kolesarske opreme (klik na tekst)

Cenik uporabe e-koles in kolesarske opreme (klik na tekst)

 

▶️ Akcija ob začetku izposoje: brezplačen najem za občanke in občane.

• Akcija bo trajala od 3. do 12. maja 2021. Brezplačna izposoja bo omejena na 3 ure in na en najem v času trajanja akcije.

• Termin si rezervirate preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefonske številke 064 167 940.

• Akcija bo potekala do zapolnitve razpoložljivih terminov.

 

 

Ob izposoji je treba plačati kavcijo v višini 30 €, ki jo bomo uporabniku ob vrnitvi nepoškodovanega kolesa vrnili. Uporabnik je dolžan paziti na kolo in opremo ter z njima odgovorno ravnati. Ob izposoji se je najemnik dolžan seznaniti s Splošnimi pogoji najema e-koles in kolesarske opreme v Javnem zavodu Mladinski center Šmartno ob Paki.

 

Izposoja e-kolesa je možna med delovnim časom MC Šmartno ob Paki: ponedeljek – petek (od 10.00 do 21.00), sobota (od 9.00 do 13.00).


Za več informacij se obrnite na osebje MC Šmartno ob Paki.

 

 

S pomočjo električnega kolesa lažje do najzanimivejših točk in ponudnikov

Prednost e-koles je ta, da si lahko zanimive in slikovite točke naše občine ogledate vsi, ne glede na fizično pripravljenost. Z e-kolesom, pri katerem vam pri vzpenjanju pomaga zmogljiv elektromotor, bodo izlet na Goro Oljko, obisk ponudnikov na Vinski turistični poti, vzpon do cerkve Sv. Antona v Skornem ali pa vožnja po gričih Malega in Velikega Vrha, Slatine, Skorna ter ostalih krajev znotraj občine, enostavni kot še nikdar prej.