IZPOSOJA KOLES

NOVO >>>> Izposoja e-koles v Mladinskem centru Šmartno ob Paki

 

Oglejte si zanimivosti in naravne lepote občine Šmartno ob Paki z e-kolesom s katerim bo kolesarjenje po razgibanem terenu enostavno in prijetno doživetje za vsakogar. 

 

CENIK UPORABE

Cena vključuje uporabo e-kolesa in pripadajoče kolesarske opreme: čelada, ključavnica (+ ključ), baterija za e-kolo, kolesarska torbica. Znesek je namenjen vzdrževanju koles in kolesarske opreme in ni namenjen ustvarjanju dobička najemodajalca. Cenik velja za leto 2021.

 

Splošni pogoji najema e-koles in kolesarske opreme (🖱️ klik na tekst) 

Cenik uporabe e-koles in kolesarske opreme (🖱️ klik na tekst) 

 

▶️ Na voljo sta 2 treking e-kolesi znamke Hibike:

  • model: Sduro Trekking 1.0 
  • velikost: 1 x S (do cca 165 cm) & 1 x M (do cca 180 cm ali več) 
  • velikost koles: 28"
  • el. motor: Bosch 250w
  • baterija: 400Wh
  • sprednje vzmetenje
  • disk zavore

 e kolesa 1

 

▶️ Rezervacija termina: 

 Svetujemo vam, da si rezervirate termin izposoje e-kolesa preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefonske številke 064 167 940.

 

▶️ Plačilo kavcije in splošni napotki ob uporabi:

Ob izposoji je treba plačati kavcijo v višini 30 €, ki jo bomo uporabniku ob vrnitvi nepoškodovanega kolesa vrnili. Uporabnik je dolžan paziti na kolo in opremo ter z njima odgovorno ravnati. Ob izposoji se je najemnik dolžan seznaniti s Splošnimi pogoji najema e-koles in kolesarske opreme v Javnem zavodu Mladinski center Šmartno ob Paki.

 

S pomočjo električnega kolesa lažje do najzanimivejših točk in ponudnikov

Prednost e-koles je ta, da si lahko zanimive in slikovite točke naše občine ogledate vsi, ne glede na fizično pripravljenost. Z e-kolesom, pri katerem vam pri vzpenjanju pomaga zmogljiv elektromotor, bodo izlet na Goro Oljko, obisk ponudnikov na Vinski turistični poti, vzpon do cerkve Sv. Antona v Skornem ali pa vožnja po gričih Malega in Velikega Vrha, Slatine, Skorna ter ostalih krajev znotraj občine, enostavni kot še nikdar prej.

 

Oglejte si par predlogov kolesarskih izletov v naši občini (🖱️ klik na tekst)